Voor informatie over Breinvoorkeuren kun je bellen of mailen met:
Gonda Duivenvoorden: 06 – 12 74 64 31, gonda@vandewijz.nl
Wilma Kossen, 06 – 22 47 10 82, wilma@vandewijz.nl

Breinvoorkeuren en energie

Nadat je de Test Breinvoorkeuren hebt ingevuld ontvang je de uitslag. De positief opgestelde rapportage laat zien waar je de voorkeur aan geeft als het gaat om informatieverwerking, communicatie, samenwerken, leidinggeven en leiding ontvangen.

Inzicht in de breinvoorkeuren laat je ook ontdekken welke behoefte iemand heeft met een andere breinvoorkeur dan jezelf. Hierdoor kun je je advies en communicatie aan laten sluiten bij het energieniveau van de ander. Dit leidt tot meer wederzijds begrip en waardering.

De breinvoorkeuren helpen ieder team op weg naar een betere samenwerking, omdat het uitgaat van dat wat herkenbaar is in de communicatie en het gedrag. Aan de hand van een groepsprofiel kun je zien waar jullie team al heel goed in is en waar je aandacht aan kan besteden. Je leert hoe je energievol ook de minder fijne onderdelen van het werk kunt oppakken. Werkplezier staat daarbij voorop.

Gonda Duivenvoorden is licentiehouder van Breinvoorkeuren.

Voor informatie over Breinvoorkeuren kun je bellen of mailen met:
Gonda Duivenvoorden: 06 – 12 74 64 31, gonda@vandewijz.nl
Wilma Kossen, 06 – 22 47 10 82, wilma@vandewijz.nl

"Na deze training heb ik de bagage die je als goede communicatieadviseur nodig hebt. Het stellen van de juiste vragen, meer inzicht in het type opdrachtgevers die er zijn en hoe daarop je anticiperen als adviseur. Een verrijking voor het uitoefenen van mijn vak!"

Yvonne Oosterholt

Beoordeling: 9

"Eigen bedachte oplossingen, dat zijn vaak de beste oplossingen. Een advies uitbrengen zonder oog te hebben voor de eigen wijsheid en expertise van je opdrachtgever zou de plank volledig misslaan. In deze Masterclass heb ik geleerd hoe mijn rol als adviseur goed kan invullen. Je leert een zienswijze en bijbehorende aanpak die van een enorme meerwaarde is. Gonda en Wilma zijn een prettig duo, inspirerend, soms confronterend, maar altijd in een veilige setting met oog voor de groep en ieder individu. They teach wat they preach!"

Ienske van Doorn

Beoordeling: 9

"Een must voor de communicatieadviseur anno nu. Door met name de coachingtechnieken word je een betere en completere communicatieadviseur. Deze masterclass wordt ook nog eens gegeven door twee vakvrouwen die elkaar ontzettend goed aanvoelen en aanvullen."

Leonie Rikken

Beoordeling: 9

"Betere trainers dan Gonda en Wilma kun je je niet wensen. De uitnodigende en veilige setting nodigt uit en stimuleert om actief mee te doen. De aangeboden opdrachten en theorie sluiten naadloos aan op de praktijk."

Bart Pausma

Beoordeling: 9

"Wat een fijne trainers. Veel ervaring, theorie, technieken, maar vooral praktisch bezig zijn en ervaren. Fijn dat je achteraf nog de mogelijkheid hebt voor een coachgesprek met een van de trainers."

Doreen Borneman Schlepers

Beoordeling: 9

"Wat een fantastische Masterclass. Mooie inzichten, prachtige toepassingen. Ik gebruik het zoveel in mijn werk. Mijn gesprekken zijn beter geworden doordat ik echt luister en doorvraag. Het was echt genieten."

Brenda Blankendaal

Beoordeling: 10

"De masterclass is een ideale combinatie van theorie en praktijk. En is waardevol voor iedere communicatieadviseur of manager."

Hinke Mulder

Beoordeling: 9

"Veel geleerd. Prima inleiders, vakmensen! De masterclass omvat veel meer dan ik had durven hopen. Ik heb opnieuw leren luisteren."

Tjipke Schouten

Beoordeling: 9

"Goede afwisseling van theorie en praktijk waardoor je het direct in je werk kunt toepassen. Maar bovenal hele goede trainers. Wilma en Gonda zijn een goeden koppel wat mij betreft. Heel enthousiast, inspirerend en vakinhoudelijk zeer deskundig!"

Elly Persons

Beoordeling: 9

"Ik heb de masterclass als een enorme verrijking ervaren, zowel wat mijn persoonlijke ontwikkeling betreft als voor mijn werk als communicatieadviseur. De inzichten en handvatten zijn breed toepasbaar. De twee docenten, Wilma en Gonda, vullen elkaar op een prachtige wijze aan en verstaan de kunst van het inspireren als geen ander wat mij betreft."

Yvonne Linssen

Beoordeling: 9

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

contact