Startdata

Startmodule

donderdag 30 maart en
vrijdag 31 maart 2023

Module 2

dinsdag 9 mei en
woensdag 10 mei 2023

Module 3

donderdag 8 juni en
vrijdag 9 juni 2023

De modules leergang 2022 zijn VOL!

Leergang bestuursadviseur communicatie / woordvoerder

Ben je bestuursadviseur, bestuurlijk communicatieadviseur of woordvoerder bij de (semi) overheid? En zou je graag een nog betekenisvollere rol willen spelen door mee te bouwen aan een ‘waardengedreven overheid’ en publiek vertrouwen? Tijdens deze leergang krijg je vat op jouw rol in het realiseren van bestuurlijke ambities in een weerbarstige omgeving.

Prijs:

De training bestaat uit 3 maal 2 dagen (inclusief overnachting). In totaal 15 dagdelen. En een coachgesprek met één van de trainers.

De kosten bedragen € 3.975,00 exclusief btw en literatuurkosten (maximaal € 75,00).

Aantal deelnemers: maximaal 12.

Locatie

Hotel in bosrijke omgeving in het midden van het land.

Na afloop van de leergang

  • Heb je grondige kennis van jouw rol als bestuursadviseur en kun je meer focus aanbrengen in je werk.
  • Ben je een stevige gesprekspartner voor jouw bestuurder / directie.
  • Weet je welke technieken je kunt inzetten in verschillende situaties en bij verschillende type bestuurders, van coachend tot directief
  • Ben je in staat de drijfveren van je bestuurder en het gewenste effect van communicatie centraal te zetten.
  • Heb je meer oog voor jouw strategische rol, ondanks de waan van alle dag.
  • Ken je een nieuw repertoire en nieuwe handelingsperpectieven.
  • Heb je kennis gemaakt met handige en praktische methoden en technieken die je zelf direct kunt toepassen in je rol van verbinder.

Vervolg

Na de leergang kun je bijvoorbeeld de masterclass Dialoogcoach of Coachend adviseren volgen.

"De masterclass Coachend Adviseren vond ik heel waardevol; zowel als communicatieadviseur en persoonlijk heb ik er veel aan gehad. Ik ben me bewuster van mijn eigen stijl en hoe ik die in kan zetten. Ik stel veel makkelijker vragen. Vragen die aansluiten bij mijn gesprekspartner in plaats van vragen om mijn eigen nieuwsgierigheid te bevredigen. Gonda en Wilma zijn top trainers met een enorme kennis én humor. Ze doorgronden snel wat de groep nodig heeft, met oog voor het individu. Doordat je twee dagen achter elkaar op een prachtige locatie zit, weg van dagelijkse rompslomp, wordt de ideale leeromgeving gecreëerd. Als je de kans hebt deze masterclass te volgen, zeker doen!"

Lotte Rijk / Lievens Communicatie

Beoordeling: 9

"Deze masterclass is een aanrader voor elke zelfkritische communicatieadviseur. Een intensieve training die mooie inzichten en praktisch handvatten biedt om beter te kunnen adviseren. Met ervaren trainers die hun vak- én mensenkennis inzetten."

Els van der Vaart / Ministerie van Justitie en Veiligheid

Beoordeling: 9

"Het volgen van de masterclass Coachend Adviseren was een feest op zich, maar ook der herkenning. Samen met Gonda en Wilma ben ik tot diepere inzichten gekomen en heb ik ook het geleerde meteen kunnen toepassen in de praktijk. De dames weten feilloos de juiste vragen te stellen. Op die manier wordt je eigen denkkracht aangesproken en wordt het inzicht ook een eigen inzicht. Veiligheid in de groep staat voorop en dat wordt heel goed bewaakt. Lieve dames, bedankt voor de inzichten en tools die ik heb meegekregen. Jullie zijn toppers!"

Miriam Hof / In Holland

Beoordeling: 10

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

contact