Startdata

Data najaar 2023

Bijeenkomst 1:

maandag en dinsdag
11 en 12 september 2023

Bijeenkomst 2:

maandag en dinsdag
9 en 10 oktober 2023

Afsluitende dag:

vrijdag 17 november 2023

Data voorjaar 2024

Bijeenkomst 1:

Donderdag 29 februari en
vrijdag 1 maart 2024

Bijeenkomst 2:

Maandag 25 maart en
dinsdag 26 maart 2024

Afsluitende dag:

Woensdag 24 april 2024

Masterclass De psychologie van communicatie

Ga in de masterclass De psychologie aan de slag met het Communicatie Mozaïek© en leer hoe je stap voor stap verdieping aanbrengt in je analyse om te komen tot een advies dat je kunt beargumenteren en onderbouwen.
 
Je gaat de verbanden zien tussen het vraagstuk van jouw organisatie en de belangen van de ontvangers. Je kunt helder aangeven waarom iets wel of niet gaat werken met communicatie. Je gaat met de effect bevorderende factoren werken, denken in scenario’s en keuzes maken. Je doorleeft je eigen strategie(en) en komt tot haalbare plannen.
 
En dat doe je aan de hand van je eigen werkpraktijk onder de enthousiaste begeleiding van Gonda Duivenvoorden. Samen met een kleine groep gelijkgestemden krijg je inzicht en zelfvertrouwen over je advies dat helder en navolgbaar is.
 

Prijs:

De masterclass bestaat uit 12 dagdelen verdeeld over 2 maal 2 dagen (inclusief overnachting) en 1 afsluitende dag. Tussendoor krijg je coaching op vragen die je hebt.

De kosten bedragen € 3.450,– exclusief 21% btw.

Aantal deelnemers: maximaal 8.

Locatie

Nader te bepalen.

Dit levert de Masterclass De psychologie van communicatie je op

  • Je leert aan de hand van het Communicatie Mozaïek© navolgbare stappen te zetten.
  • Je legt verbanden en die kun je goed aan je opdrachtgever uitleggen.
  • Je maakt keuze over waar je wel en niet invloed op kunt hebben.
  • Je leert te kijken vanuit een breed perspectief naar een vraagstuk.
  • Je wordt zelfverzekerd in je advisering.

Vervolg

Je kunt na de Masterclass in gesprek met Gonda bepalen wat goed bij je past.

"De masterclass Coachend Adviseren vond ik heel waardevol; zowel als communicatieadviseur en persoonlijk heb ik er veel aan gehad. Ik ben me bewuster van mijn eigen stijl en hoe ik die in kan zetten. Ik stel veel makkelijker vragen. Vragen die aansluiten bij mijn gesprekspartner in plaats van vragen om mijn eigen nieuwsgierigheid te bevredigen. Gonda en Wilma zijn top trainers met een enorme kennis én humor. Ze doorgronden snel wat de groep nodig heeft, met oog voor het individu. Doordat je twee dagen achter elkaar op een prachtige locatie zit, weg van dagelijkse rompslomp, wordt de ideale leeromgeving gecreëerd. Als je de kans hebt deze masterclass te volgen, zeker doen!"

Lotte Rijk / Lievens Communicatie

Beoordeling: 9

"Deze masterclass is een aanrader voor elke zelfkritische communicatieadviseur. Een intensieve training die mooie inzichten en praktisch handvatten biedt om beter te kunnen adviseren. Met ervaren trainers die hun vak- én mensenkennis inzetten."

Els van der Vaart / Ministerie van Justitie en Veiligheid

Beoordeling: 9

"Het volgen van de masterclass Coachend Adviseren was een feest op zich, maar ook der herkenning. Samen met Gonda en Wilma ben ik tot diepere inzichten gekomen en heb ik ook het geleerde meteen kunnen toepassen in de praktijk. De dames weten feilloos de juiste vragen te stellen. Op die manier wordt je eigen denkkracht aangesproken en wordt het inzicht ook een eigen inzicht. Veiligheid in de groep staat voorop en dat wordt heel goed bewaakt. Lieve dames, bedankt voor de inzichten en tools die ik heb meegekregen. Jullie zijn toppers!"

Miriam Hof / In Holland

Beoordeling: 10

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

contact