Startdata

Wil je meedoen met dit Werkcollege? Laat het dan weten aan wilma@vandewijz.nl De data worden vastgesteld met de geïnteresseerden. Het werkcollege gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

Werkcollege Breincommunicatie

In dit werkcollege ontdek je hoe ons brein werkt en wat dit betekent voor communicatie. Op basis van je analyse werk je aan een effectieve communicatiestrategie die aansluit op de emoties en behoeftes van je ontvanger. Hoe zorg je dat je boodschap in de onbewuste lagen van het brein terecht komt? Want daar wordt de echte stap gezet naar ander gedrag. Vanaf nu kan het kennis-houding-gedrag-model in de ijskast. We draaien het om. De ontvanger centraal en het gewenste gedrag als uitgangspunt.

Je krijgt handvatten om over dit boeiende onderwerp een inspirerende gesprekspartner te worden voor je opdrachtgever. Je communicatieadvies gaat er ingrijpend door veranderen.

Prijs:

De training bestaat uit twee bijeenkomsten van een dag en een ontwikkelgesprek met je mentor van 1 uur. 

De kosten bedragen € 1.395,– exclusief 21% btw.

Aantal deelnemers: maximaal 12

Locatie

Centraal gelegen trainingslocatie in een inspirerende en ontspannen omgeving. Gegevens volgen na inschrijving.

Dit levert het Werkcollege Breincommunicatie je op

  • Je leert hoe je breincommunicatie kunt inzetten in je communicatiepraktijk.
  • Je krijgt kennis over de impact van emoties en instincten. En hoe je communicatie effectief daarop kunt laten aansluiten.
  • Je gaat aan de slag met het door de trainers ontwikkelde emotie-motivatie-model. Dit ter vervanging van het kennis-houding-gedrag-model.
  • Je gaat het geleerde toepassen op een vraagstuk rond gedragsverandering dat je zelf inbrengt.
  • Je krijgt inzicht in je eigen breinvoorkeur. Je leert de breinvoorkeur van de ander inschatten. En je communicatiestijl en -inhoud hierop aan te passen.
  • Je wordt een verrassende en boeiende gesprekspartner voor je opdrachtgever over de effectieve kracht van breincommunicatie.

Vervolg

Na het werkcollege kun je bijvoorbeeld de Masterclass Coachend Adviseren volgen of de Masterclass Interne Communicatie en de Invloed op Gedrag. We geven je graag advies op basis van je interesse.  

"Na deze training heb ik de bagage die je als goede communicatieadviseur nodig hebt. Het stellen van de juiste vragen, meer inzicht in het type opdrachtgevers die er zijn en hoe daarop je anticiperen als adviseur. Een verrijking voor het uitoefenen van mijn vak!"

Yvonne Oosterholt

Beoordeling: 9

"Eigen bedachte oplossingen, dat zijn vaak de beste oplossingen. Een advies uitbrengen zonder oog te hebben voor de eigen wijsheid en expertise van je opdrachtgever zou de plank volledig misslaan. In deze Masterclass heb ik geleerd hoe mijn rol als adviseur goed kan invullen. Je leert een zienswijze en bijbehorende aanpak die van een enorme meerwaarde is. Gonda en Wilma zijn een prettig duo, inspirerend, soms confronterend, maar altijd in een veilige setting met oog voor de groep en ieder individu. They teach wat they preach!"

Ienske van Doorn

Beoordeling: 9

"Een must voor de communicatieadviseur anno nu. Door met name de coachingtechnieken word je een betere en completere communicatieadviseur. Deze masterclass wordt ook nog eens gegeven door twee vakvrouwen die elkaar ontzettend goed aanvoelen en aanvullen."

Leonie Rikken

Beoordeling: 9

"Betere trainers dan Gonda en Wilma kun je je niet wensen. De uitnodigende en veilige setting nodigt uit en stimuleert om actief mee te doen. De aangeboden opdrachten en theorie sluiten naadloos aan op de praktijk."

Bart Pausma

Beoordeling: 9

"Wat een fijne trainers. Veel ervaring, theorie, technieken, maar vooral praktisch bezig zijn en ervaren. Fijn dat je achteraf nog de mogelijkheid hebt voor een coachgesprek met een van de trainers."

Doreen Borneman Schlepers

Beoordeling: 9

"Wat een fantastische Masterclass. Mooie inzichten, prachtige toepassingen. Ik gebruik het zoveel in mijn werk. Mijn gesprekken zijn beter geworden doordat ik echt luister en doorvraag. Het was echt genieten."

Brenda Blankendaal

Beoordeling: 10

"De masterclass is een ideale combinatie van theorie en praktijk. En is waardevol voor iedere communicatieadviseur of manager."

Hinke Mulder

Beoordeling: 9

"Veel geleerd. Prima inleiders, vakmensen! De masterclass omvat veel meer dan ik had durven hopen. Ik heb opnieuw leren luisteren."

Tjipke Schouten

Beoordeling: 9

"Goede afwisseling van theorie en praktijk waardoor je het direct in je werk kunt toepassen. Maar bovenal hele goede trainers. Wilma en Gonda zijn een goeden koppel wat mij betreft. Heel enthousiast, inspirerend en vakinhoudelijk zeer deskundig!"

Elly Persons

Beoordeling: 9

"Ik heb de masterclass als een enorme verrijking ervaren, zowel wat mijn persoonlijke ontwikkeling betreft als voor mijn werk als communicatieadviseur. De inzichten en handvatten zijn breed toepasbaar. De twee docenten, Wilma en Gonda, vullen elkaar op een prachtige wijze aan en verstaan de kunst van het inspireren als geen ander wat mij betreft."

Yvonne Linssen

Beoordeling: 9

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

contact