Startdata

Data najaar 2023

Bijeenkomst 1:

maandag 11 december en
dinsdag 12 december 2023

Bijeenkomst 2:

maandag 22 januari en
dinsdag 23 januari 2024

Ontwikkelgesprek op afspraak

Data voorjaar 2024

Bijeenkomst 1:

Donderdag 14 maart en
vrijdag 15 maart 2024

Bijeenkomst 2:

donderdag 11 april en
vrijdag 12 april 2024

Ontwikkelgesprek op afspraak

Masterclass Coachend Adviseren

Heb je ook wel eens het gevoel dat je adviezen niet worden gehoord? In deze Masterclass ontdek je de kracht van coachend adviseren.

Coachend adviseren gaat over jouw grondhouding als communicatieadviseur. Je vertrouwt erop dat je gesprekspartner de capaciteiten bezit om zelf of samen met jou tot een gedragen oplossing te komen voor zijn vraagstuk. Je opdrachtgever voelt zich optimaal gehoord, omdat je aansluit bij zijn of haar belevingswereld. Je gaat anders luisteren en waarnemen. En leert het vraagstuk te belichten vanuit een breder perspectief.

In de masterclass vullen we je gereedschapskist met coachtechnieken en actuele psychologie- en breininzichten die zijn toegesneden op de adviespraktijk.

Prijs:

De training bestaat uit 2 maal 2 dagen (inclusief overnachting) en een ontwikkelgesprek van 1 uur (op afspraak).

De kosten bedragen € 2.695,– exclusief 21% btw.

Aantal deelnemers: Maximaal 12

Locatie

Hotel in een bosrijke omgeving. Gegevens volgen na inschrijving.

Dit levert Coachend Adviseren je op

  • Je leert open te luisteren en waar te nemen.
  • Je benut op een positieve manier de denkkracht van je opdrachtgever.
  • Je werkt minder hard en krijgt meer waardering.
  • Je gaat aan de slag met duidelijke en gedragen adviesopdrachten.
  • Je versterkt de implementatiekracht van je advies.
  • Je vergroot je perspectief op een adviesvraagstuk.

Vervolg

Na de Masterclass Coachend Adviseren kun je je verder specialiseren in de Vervolg Masterclass Coachend Adviseren.

"De masterclass Coachend Adviseren vond ik heel waardevol; zowel als communicatieadviseur en persoonlijk heb ik er veel aan gehad. Ik ben me bewuster van mijn eigen stijl en hoe ik die in kan zetten. Ik stel veel makkelijker vragen. Vragen die aansluiten bij mijn gesprekspartner in plaats van vragen om mijn eigen nieuwsgierigheid te bevredigen. Gonda en Wilma zijn top trainers met een enorme kennis én humor. Ze doorgronden snel wat de groep nodig heeft, met oog voor het individu. Doordat je twee dagen achter elkaar op een prachtige locatie zit, weg van dagelijkse rompslomp, wordt de ideale leeromgeving gecreëerd. Als je de kans hebt deze masterclass te volgen, zeker doen!"

Lotte Rijk / Lievens Communicatie

Beoordeling: 9

"Deze masterclass is een aanrader voor elke zelfkritische communicatieadviseur. Een intensieve training die mooie inzichten en praktisch handvatten biedt om beter te kunnen adviseren. Met ervaren trainers die hun vak- én mensenkennis inzetten."

Els van der Vaart / Ministerie van Justitie en Veiligheid

Beoordeling: 9

"Het volgen van de masterclass Coachend Adviseren was een feest op zich, maar ook der herkenning. Samen met Gonda en Wilma ben ik tot diepere inzichten gekomen en heb ik ook het geleerde meteen kunnen toepassen in de praktijk. De dames weten feilloos de juiste vragen te stellen. Op die manier wordt je eigen denkkracht aangesproken en wordt het inzicht ook een eigen inzicht. Veiligheid in de groep staat voorop en dat wordt heel goed bewaakt. Lieve dames, bedankt voor de inzichten en tools die ik heb meegekregen. Jullie zijn toppers!"

Miriam Hof / In Holland

Beoordeling: 10

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

contact