Startdatum 2024

Donderdag 1 februari en vrijdag 2 februari 2024

De eerste dag start om 9.30 uur en eindigt om 19.00 met een diner.
We starten de tweede dag met het ontbijt om 8.00 uur en eindigen om 16.00 uur.

Vervolg masterclass Coachend Adviseren

In de eerste Module van de Masterclass Coachend Adviseren stond je opdrachtgever centraal. We hebben veel aandacht besteed aan vraag- en luistertechnieken waarmee je de denkkracht van je opdrachtgever kunt activeren.

In dit Vervolg van de Masterclass Coachend Adviseren sta jij als adviseur centraal. Je bent als adviseur immers je eigen instrument. Wat heb jij als mens nodig om je verder te ontwikkelen in je coachende adviesvaardigheden?

Prijs:

De opleiding bestaat uit 2 dagen (inclusief overnachting).

De kosten bedragen € 1.450,– exclusief 21% btw.

Als oud-deelnemer aan een Van de Wijz opleiding geven we je 10 procent korting. De prijs wordt dan € 1.305,– exclusief 21% btw

Aantal deelnemers: Maximaal 12

Locatie

Hotel in een bosrijke omgeving in het midden van het land.

Meer weten?

Download dan de brochure.

"De masterclass Coachend Adviseren vond ik heel waardevol; zowel als communicatieadviseur en persoonlijk heb ik er veel aan gehad. Ik ben me bewuster van mijn eigen stijl en hoe ik die in kan zetten. Ik stel veel makkelijker vragen. Vragen die aansluiten bij mijn gesprekspartner in plaats van vragen om mijn eigen nieuwsgierigheid te bevredigen. Gonda en Wilma zijn top trainers met een enorme kennis én humor. Ze doorgronden snel wat de groep nodig heeft, met oog voor het individu. Doordat je twee dagen achter elkaar op een prachtige locatie zit, weg van dagelijkse rompslomp, wordt de ideale leeromgeving gecreëerd. Als je de kans hebt deze masterclass te volgen, zeker doen!"

Lotte Rijk / Lievens Communicatie

Beoordeling: 9

"Deze masterclass is een aanrader voor elke zelfkritische communicatieadviseur. Een intensieve training die mooie inzichten en praktisch handvatten biedt om beter te kunnen adviseren. Met ervaren trainers die hun vak- én mensenkennis inzetten."

Els van der Vaart / Ministerie van Justitie en Veiligheid

Beoordeling: 9

"Het volgen van de masterclass Coachend Adviseren was een feest op zich, maar ook der herkenning. Samen met Gonda en Wilma ben ik tot diepere inzichten gekomen en heb ik ook het geleerde meteen kunnen toepassen in de praktijk. De dames weten feilloos de juiste vragen te stellen. Op die manier wordt je eigen denkkracht aangesproken en wordt het inzicht ook een eigen inzicht. Veiligheid in de groep staat voorop en dat wordt heel goed bewaakt. Lieve dames, bedankt voor de inzichten en tools die ik heb meegekregen. Jullie zijn toppers!"

Miriam Hof / In Holland

Beoordeling: 10

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

contact