Werkplaats voor een
wijzer leven

Trainingen

Van de Wijz traint Corona-proof. Wij houden ons aan de richtlijnen van de Overheid en het RIVM. Wij trainen altijd in kleine groepen van maximaal 12 personen. De hotels die wij gebruiken als trainingslocatie besteden alle benodigde aandacht aan hygiëne.

Masterclass Omgevingscommunicatie en participatie

Heb je ook wel eens het gevoel dat je adviezen niet worden gehoord? In deze Masterclass ontdek je de kracht van coachend adviseren.

Lees meer

Coachend
adviseren

Heb je ook wel eens het gevoel dat je adviezen niet worden gehoord? In deze Masterclass ontdek je de kracht van coachend adviseren.

Lees meer

Interne communicatie
en de invloed op gedrag

Wil jij meer invloed hebben op interne communicatie en invloed op gedrag? In deze masterclass ontdek je wat mensen in beweging brengt.

Lees meer

Leergang bestuursadviseur communicatie / woordvoerder

Wil je echt het verschil maken en bijdragen aan een het vergroten van het publiek vertrouwen? Kies voor deze 6-daagse leergang.

Lees meer

Werkcollege
Breincommunicatie

Wil je meer kennis van de nieuwste breininzichten. Zodat je je communicatie beter kunt afstemmen op de emoties, behoeftes en motivatie van de ontvangers. In deze Masterclass ontdek je de kracht van het beïnvloeden van het onbewuste brein. En pas je je inzichten concreet toe op een door jou gekozen vraagstuk.  

Lees meer

Coaching

Heb je behoefte aan individuele begeleiding bij je ontwikkeling. Bij Van de Wijz kun je ook terecht voor coaching of training on the job. Gonda Duivenvoorden en Wilma Kossen hebben beiden al jaren een coachpraktijk.

Lees meer

Masterclass De psychologie van communicatie

Ga in de masterclass De psychologie aan de slag met het communicatieproces canvas en leer hoe je stap voor stap verdieping aanbrengt in je analyse om te komen tot een advies dat je kunt beargumenteren en onderbouwen.

Lees meer

"Na deze training heb ik de bagage die je als goede communicatieadviseur nodig hebt. Het stellen van de juiste vragen, meer inzicht in het type opdrachtgevers die er zijn en hoe daarop je anticiperen als adviseur. Een verrijking voor het uitoefenen van mijn vak!"

Yvonne Oosterholt

Beoordeling: 9

"Eigen bedachte oplossingen, dat zijn vaak de beste oplossingen. Een advies uitbrengen zonder oog te hebben voor de eigen wijsheid en expertise van je opdrachtgever zou de plank volledig misslaan. In deze Masterclass heb ik geleerd hoe mijn rol als adviseur goed kan invullen. Je leert een zienswijze en bijbehorende aanpak die van een enorme meerwaarde is. Gonda en Wilma zijn een prettig duo, inspirerend, soms confronterend, maar altijd in een veilige setting met oog voor de groep en ieder individu. They teach wat they preach!"

Ienske van Doorn

Beoordeling: 9

"Een must voor de communicatieadviseur anno nu. Door met name de coachingtechnieken word je een betere en completere communicatieadviseur. Deze masterclass wordt ook nog eens gegeven door twee vakvrouwen die elkaar ontzettend goed aanvoelen en aanvullen."

Leonie Rikken

Beoordeling: 9

"Betere trainers dan Gonda en Wilma kun je je niet wensen. De uitnodigende en veilige setting nodigt uit en stimuleert om actief mee te doen. De aangeboden opdrachten en theorie sluiten naadloos aan op de praktijk."

Bart Pausma

Beoordeling: 9

"Wat een fijne trainers. Veel ervaring, theorie, technieken, maar vooral praktisch bezig zijn en ervaren. Fijn dat je achteraf nog de mogelijkheid hebt voor een coachgesprek met een van de trainers."

Doreen Borneman Schlepers

Beoordeling: 9

"Wat een fantastische Masterclass. Mooie inzichten, prachtige toepassingen. Ik gebruik het zoveel in mijn werk. Mijn gesprekken zijn beter geworden doordat ik echt luister en doorvraag. Het was echt genieten."

Brenda Blankendaal

Beoordeling: 10

"De masterclass is een ideale combinatie van theorie en praktijk. En is waardevol voor iedere communicatieadviseur of manager."

Hinke Mulder

Beoordeling: 9

"Veel geleerd. Prima inleiders, vakmensen! De masterclass omvat veel meer dan ik had durven hopen. Ik heb opnieuw leren luisteren."

Tjipke Schouten

Beoordeling: 9

"Goede afwisseling van theorie en praktijk waardoor je het direct in je werk kunt toepassen. Maar bovenal hele goede trainers. Wilma en Gonda zijn een goeden koppel wat mij betreft. Heel enthousiast, inspirerend en vakinhoudelijk zeer deskundig!"

Elly Persons

Beoordeling: 9

"Ik heb de masterclass als een enorme verrijking ervaren, zowel wat mijn persoonlijke ontwikkeling betreft als voor mijn werk als communicatieadviseur. De inzichten en handvatten zijn breed toepasbaar. De twee docenten, Wilma en Gonda, vullen elkaar op een prachtige wijze aan en verstaan de kunst van het inspireren als geen ander wat mij betreft."

Yvonne Linssen

Beoordeling: 9

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

contact