Werkplaats voor een
wijzer leven

Trainingen

Masterclass
Coachend adviseren

Heb je ook wel eens het gevoel dat je adviezen niet worden gehoord? In deze Masterclass ontdek je de kracht van coachend adviseren.

Lees meer

Leergang Omgevingscommunicatie en participatie| SOM-COM

Voor communicatieprofessionals die complexe omgevingsvraagstukken aanpakken. Ontdek effectieve strategie├źn voor omgevingsgericht werken, inclusief het omgaan met diverse belangen, polarisatie, weerstand, en het opbouwen van vertrouwen.

Lees meer

Leergang Bestuursadviseur communicatie | woordvoering

Wil je echt het verschil maken en bijdragen aan een het vergroten van het publiek vertrouwen? Kies voor deze 6-daagse leergang.

Lees meer

Leergang Interne communicatie en de invloed op gedrag

Wil jij meer invloed hebben op interne communicatie en invloed op gedrag? In deze masterclass ontdek je wat mensen in beweging brengt.

Lees meer

Masterclass De psychologie van communicatie

Doorleef je vraagstuk vanuit meerdere perspectieven en laat zien waar communicatie echt impact op heeft.

Lees meer

Vervolg Masterclass
Coachend adviseren

Hoe zorg je ervoor dat je als adviseur met positieve energie je werk kunt doen? In deze Masterclass staat de mens achter de adviseur centraal. Als adviseur ben je immers je eigen instrument.

Lees meer

Leergang Communicatietrainer
en Facilitator

Hoe draag je bij aan de communicatieve ontwikkeling van mensen? In deze leergang leer je hoe je een training geeft en gesprekken faciliteert.

Lees meer

In company

Van de Wijz heeft veel ervaring met het verzorgen van incompany trainingen voor organisaties en bedrijven in uiteenlopende sectoren.

Lees meer

Coaching

Heb je behoefte aan individuele begeleiding bij je ontwikkeling. Bij Van de Wijz kun je ook terecht voor coaching of training on the job. Gonda Duivenvoorden en Wilma Kossen hebben beiden al jaren een coachpraktijk.

Lees meer

"Na deze training heb ik de bagage die je als goede communicatieadviseur nodig hebt. Het stellen van de juiste vragen, meer inzicht in het type opdrachtgevers die er zijn en hoe daarop je anticiperen als adviseur. Een verrijking voor het uitoefenen van mijn vak!"

Yvonne Oosterholt

Beoordeling: 9

"Eigen bedachte oplossingen, dat zijn vaak de beste oplossingen. Een advies uitbrengen zonder oog te hebben voor de eigen wijsheid en expertise van je opdrachtgever zou de plank volledig misslaan. In deze Masterclass heb ik geleerd hoe mijn rol als adviseur goed kan invullen. Je leert een zienswijze en bijbehorende aanpak die van een enorme meerwaarde is. Gonda en Wilma zijn een prettig duo, inspirerend, soms confronterend, maar altijd in een veilige setting met oog voor de groep en ieder individu. They teach wat they preach!"

Ienske van Doorn

Beoordeling: 9

"Een must voor de communicatieadviseur anno nu. Door met name de coachingtechnieken word je een betere en completere communicatieadviseur. Deze masterclass wordt ook nog eens gegeven door twee vakvrouwen die elkaar ontzettend goed aanvoelen en aanvullen."

Leonie Rikken

Beoordeling: 9

"Betere trainers dan Gonda en Wilma kun je je niet wensen. De uitnodigende en veilige setting nodigt uit en stimuleert om actief mee te doen. De aangeboden opdrachten en theorie sluiten naadloos aan op de praktijk."

Bart Pausma

Beoordeling: 9

"Wat een fijne trainers. Veel ervaring, theorie, technieken, maar vooral praktisch bezig zijn en ervaren. Fijn dat je achteraf nog de mogelijkheid hebt voor een coachgesprek met een van de trainers."

Doreen Borneman Schlepers

Beoordeling: 9

"Wat een fantastische Masterclass. Mooie inzichten, prachtige toepassingen. Ik gebruik het zoveel in mijn werk. Mijn gesprekken zijn beter geworden doordat ik echt luister en doorvraag. Het was echt genieten."

Brenda Blankendaal

Beoordeling: 10

"De masterclass is een ideale combinatie van theorie en praktijk. En is waardevol voor iedere communicatieadviseur of manager."

Hinke Mulder

Beoordeling: 9

"Veel geleerd. Prima inleiders, vakmensen! De masterclass omvat veel meer dan ik had durven hopen. Ik heb opnieuw leren luisteren."

Tjipke Schouten

Beoordeling: 9

"Goede afwisseling van theorie en praktijk waardoor je het direct in je werk kunt toepassen. Maar bovenal hele goede trainers. Wilma en Gonda zijn een goeden koppel wat mij betreft. Heel enthousiast, inspirerend en vakinhoudelijk zeer deskundig!"

Elly Persons

Beoordeling: 9

"Ik heb de masterclass als een enorme verrijking ervaren, zowel wat mijn persoonlijke ontwikkeling betreft als voor mijn werk als communicatieadviseur. De inzichten en handvatten zijn breed toepasbaar. De twee docenten, Wilma en Gonda, vullen elkaar op een prachtige wijze aan en verstaan de kunst van het inspireren als geen ander wat mij betreft."

Yvonne Linssen

Beoordeling: 9

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

contact